Ravidan og E-Matador Ergonomiske elektriske produkter

Det at der konstant er nytænkning indenfor ergonomiske produkter og så tillige med elektriske produkter som E-Matador syntes jeg er en genial ide, da vi bliver ældre og ældre med tiden, og selvom vi er friske og rørige, så har vi ikke de kræfter som vi havde da vi vær yngre. Så jeg er da virkelig glad for at jeg kan få en elektrisk trillebør, der kan skåne min krop mod skader. et er så at det lige er mig, men hvis man indenfor industrien har disse ergonomiske redskaber som for eksempel denne slags trillebør og andre produkter der kan aflaste ens krop, så kan man på sigt spare samfundet for rigtig mange penge. Det er måske ikke lige noget man går og tænker på i dagligdagen, men kender man først nogen der gennem livet har knoklet og blevet nedslidt og ikke længere kan arbejde, så gør man.

Shop ergonomiske produkter hos Ravidan.dk

Når jeg sidder og tænker på en murer, der for eksempel skal transportere mursten fra et sted til et andet, så kunne en sådan E-Matador trillebør være en stor aflastning for dem. Jeg har set de produkter der findes hos Ravidan.dk, og jeg må sige at de har virkelig været forudseende og innovative med deres udvikling af disse produkter. Det jeg rigtig godt kan lide hos Ravidan er deres produkter er ergonomiske korrekte og at det er en professionel kvalitet der leveres. Jeg kan levende forestille mig, at deres produkter ses mere og mere i industriverdenen og erhvervslivet.