Primo dækker dine ledninger og tomrum

Hos Primo har man en række produkter, som ofte bruges i finesarbejdet hvad angår håndværkerarbejde. Primo sælger eksempelvis produkter som ledningsskjuler, hvilket også er et vigtigt element, når man forsøger at lægge sidste hånd på renoveringen. Har man fået hængt fjernsynet op på væggen, og hænger der løse ledninger ned bagved, er det alt andet lige også noget som kan ødelægge oplevelsen.

Så for at få styr på den løse ledning, køber man også ind hos primolister, som sørger for at man får nogle ledningsskjulere, som bare skal op på væggen og hænge. Det er noget man kan sætte op selv, for det er bare klister der sidder på bagsiden. Så det er ikke fordi man skal bruge en professionel eller flere års erfaring. Det kræver bare en tunge lige i munden, og så er man ellers godt kørende til at skjule ledningerne.

Når gulvet mangler den sidste detalje

Det er ikke nemt og lægge gulv, og selvom man får det gjort af profesionelle, er det alt andet lige også noget, som kommer til at koste lidt fodlister. Når væggene ikke er kvadratiske, er det også noget som efterlader lidt skævhed med tiden. Så det er også noget man bliver nød til at skære efter. Siden det næsten er umuligt at gøre helt perfekt, især hvis det er et lille gør det selv job. Så bliver man også nød til at dække det af med lister.

På den måde får man også et komplet look, når listerne går ind og dækker over de ender som ikke når helt ud til væggen. Så ligger der sig heller ikke meget støv, eller der er ikke risiko for, at der lige er noget som kommer til ligge sig der af væske. Så det kunne også meget vel være, at det var noget som man var ude efter, når man lige har færdiggjort sådan et projekt. Her finder man i hvert fald en masse gode, kvalitetsrige og billige elementer og købe til sig selv her.