Historien om T-shirt’en

T-shirten er en beklædningsgenstand, der er universelt elsket og båret af mennesker i alle aldre, køn og kulturer. Men hvor kommer denne allestedsnærværende beklædningsgenstand fra? I dette blogindlæg vil vi undersøge t-shirtens historie, og hvordan den blev så populær en beklædningsgenstand.

T-shirten kan spore sin oprindelse tilbage til slutningen af det 19. århundrede. Dengang var den kendt som en “underbeklædning” og blev båret af mænd som en måde at absorbere sved på og holde kroppen kølig på. Det var først i begyndelsen af det 20. århundrede, at t-shirts begyndte at blive populære som overtøj. T-shirts blev meget populære under Første Verdenskrig, da soldaterne begyndte at bære dem som undertrøjer. Efter krigen blev t-shirts populært fritidstøj for både mænd og kvinder.

I 1930’erne blev t-shirts forbundet med arbejderklassen takket være deres prisvenlighed og komfort. Under Anden Verdenskrig blev t-shirts igen brugt af soldater som undertrøjer. Efter krigen fortsatte t-shirts med at være populært fritidstøj. Det var først i 1950’erne, at t-shirts begyndte at blive til modeartikler. I 1960’erne blev t-shirts ofte brugt som en måde at komme med politiske og sociale udtalelser på. I 1970’erne blev t-shirts endnu mere populære som modeartikler takket være berømtheder som James Dean og Farrah Fawcett, der bar dem i film og på tv. I dag er t-shirts en af de mest populære beklædningsgenstande i verden, og de bæres af folk i alle aldre, køn og kulturer.

Vil du finde din helt egen t-shirt med tryk på, så følg gerne Billigtshirt. Her kan du finde noget til enhver smag.