Flytning og opbevaringsrum

En flytning kan virkelig give en grå hår, og især, hvis man flytter fra et stort hus og til en lille lejlighed, som jeg gjorde sidste år da jeg flyttede til Århus. Jeg havde bare alt for mange møbler og ting jeg ikke havde plads til, og på den anden side ville jeg heller ikke bare give det væk eller sælge det, jeg vidste faktisk slet ikke hvad jeg skulle gøre af det. Jeg søgte på nettet efter depotrum århus, og fandt da også nogle der kunne have min interesse, det havde den perfekte størrelse og prisen var også god. Nu kunne jeg i ro og mag flytte de ting jeg ville have med til min nye lejlighed, og indrette mig der, og resten kunne jeg så flytte over i det opbevaringsrum i Århus som jeg nu havde lejet.

Der faldt en ufattelig ro over mig, at jeg ikke skulle bekymre mig om alle de ting jeg ikke kunne have med lige her og nu, men bare kunne koncentrere mig om min flytning og indretning af min nye bolig. Det var så fedt, og jeg er glad for at jeg vagte denne løsning, da der både var ting som jeg troede jeg ikke skulle have med, som jeg hentede, og ting som jeg havde taget med som jeg så lagde i depotrummet.

Nu lignede mit depotrum nærmest en garage, og det var også ligesom at have sin egen garage, for jeg kunne komme og gå som det passede mig – om det var morgen, middag, eftermiddag, aften eller nat – ingen restriktioner – så fedt.
Nu var der heller ikke så langt til mit opbevaringsrum, og det gjorde det også nemmere for mig, at komme og gå frem og tilbage med ting, der var havnet det forkerte sted. Det var et lækkert depotrum, det var isoleret og opvarmet, så mine ting stod trygt og godt der. Da alt var på plads, kunne jeg i ro og mag sælge ud af de ting der så var til overs, og som jeg vidste ikke skulle bruges – og resten de røg på genbrugspladsen til gavn for andre.